Onze diensten

Bij Auto-en Bandenbedrijf G. van Hooijdonk begrijpen we dat uw auto meer is dan alleen een voertuig; het is een cruciaal onderdeel van uw dagelijks leven.

Bij Auto-en Bandenbedrijf G. van Hooijdonk begrijpen we het belang van veiligheid en milieunaleving voor uw voertuig. Daarom bieden wij grondige APK-keuringen voor zowel benzine- als elektrische, hybdride en diesel voertuigen. Wij voeren deze wettelijk verplichte keuringen uit met de hoogste nauwkeurigheid en zorg.

Tijdens de APK-keuring worden alle essentiële onderdelen van uw voertuig gecontroleerd, inclusief remmen, verlichting, ophanging en uitstootsystemen. We zorgen ervoor dat uw auto volledig voldoet aan de geldende wettelijke eisen, zodat u met gemoedsrust de weg op kunt.

Of u nu een benzine- of dieselauto rijdt, Auto-en Bandenbedrijf G. van Hooijdonk staat garant voor een grondige en betrouwbare APK-keuring die voldoet aan de hoogste normen van veiligheid en milieu. 

Onderhoud en reparatie

Bij Auto-en Bandenbedrijf G. van Hooijdonk zijn we er trots op om onze gewaardeerde klanten te voorzien van uitstekende service, en dat geldt zeker voor ons onderhoudsprogramma. We begrijpen dat uw voertuig regelmatig onderhoud nodig heeft om in topconditie te blijven en betrouwbaar te presteren. Wij staan klaar om u te helpen met al uw onderhoudsbehoeften, of het nu gaat om een eenvoudige olieverversing of een complexere reparatie.

Wat ons onderscheidt, is ons speciale aanbod voor onze vaste klanten. Als blijk van onze waardering bieden wij gratis leenauto’s aan tijdens uw onderhoudsafspraken. We begrijpen dat uw mobiliteit essentieel is, en met onze gratis leenauto-service hoeft u zich geen zorgen te maken over uw dagelijkse routine terwijl wij voor uw auto zorgen. U kunt uw dag voortzetten zonder onderbrekingen terwijl wij uw voertuig grondig onderhouden.

Gratis leenauto voor vaste klanten

Onze klanten kunnen altijd rekenen op hoogwaardig onderhoud, reparatie en de extra gemakken die wij bieden. We streven ernaar om uw auto in de best mogelijke staat te houden en u te voorzien van de beste service-ervaring. Maak vandaag nog een afspraak bij Auto-en Bandenbedrijf G. van Hooijdonk en geniet van de voordelen van onze gratis leenauto-service als gewaardeerde vaste klant. Wij staan altijd voor u klaar om uw auto en uw mobiliteit te ondersteunen.

Bandenwissel en Bandenopslag

Bij Auto-en Bandenbedrijf G. van Hooijdonk streven we ernaar om uw rijervaring zo veilig en gemakkelijk mogelijk te maken, ongeacht het seizoen. Een belangrijk aspect van dat streven is de zorg voor uw banden. Onze bandenwissel en bandenopslagdiensten bieden u gemak en gemoedsrust, terwijl uw auto altijd voorbereid is op de veranderende weersomstandigheden.

Het opslaan van banden kan een uitdaging zijn, vooral als u beperkte ruimte heeft. Onze betaalbare bandenopslagdienst biedt een praktische oplossing. Voor slechts €35 per seizoen zorgen wij voor het veilig bewaren van uw banden, zodat ze in optimale staat blijven voor het volgende seizoen. U hoeft zich geen zorgen te maken over beschadiging of ruimtegebrek in uw garage of huis.

Bij Auto-en Bandenbedrijf G. van Hooijdonk begrijpen we dat uw veiligheid en comfort voorop staan. Onze bandenwissel en bandenopslagdiensten zijn ontworpen om uw rijervaring te verbeteren en uw investering in hoogwaardige banden te beschermen. 

Airco service en diagnose

Bij Auto-en Bandenbedrijf G. van Hooijdonk zetten we ons in voor uw rijcomfort. Onze airco service en diagnose zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat uw airconditioning systeem altijd naar behoren functioneert, ongeacht het seizoen.

Onze ervaren technici bieden grondige airco services, waaronder inspectie, reiniging en onderhoud van uw systeem. We zorgen ervoor dat uw airco efficiënt koelt, vullen koelmiddel bij indien nodig en garanderen een aangename rit, zelfs op de warmste dagen.

Als er problemen zijn met uw airconditioning, bieden we ook nauwkeurige diagnose en reparaties op maat. Of het nu gaat om onvoldoende koeling, vreemde geluiden of luchtcirculatieproblemen, wij sporen de oorzaak op en bieden duurzame oplossingen.

Bij Auto-en Bandenbedrijf G. van Hooijdonk begrijpen we dat uw comfort tijdens het rijden van groot belang is. Uw comfort is onze prioriteit, en wij staan klaar om ervoor te zorgen dat uw airco optimaal presteert.

Uitlijnen 

Bij Auto-en Bandenbedrijf G. van Hooijdonk zetten we ons in voor uw veiligheid en rijcomfort. Onze uitlijningsdienst is de sleutel tot een soepele en stabiele rijervaring, ongeacht het type voertuig dat u bezit.

Wanneer uw wielen niet correct zijn uitgelijnd, kan dit leiden tot ongelijke slijtage van banden, verminderde brandstofefficiëntie en een minder stabiele wegligging. Onze deskundige technici zorgen ervoor dat uw wielen perfect uitgelijnd zijn, waardoor uw voertuig beter presteert en u meer controle hebt op de weg.

Of u nu kleine of grote voertuigen bezit, wij staan klaar om uw uitlijning te optimaliseren voor de best mogelijke balans en stabiliteit. Met regelmatige uitlijning verbetert niet alleen de veiligheid van uw auto, maar bespaart u ook op lange termijn op onderhoudskosten.